Announcement

Join us on Discord: https://discord.gg/nf43FxS
SealXo
Member
+309|5711
I thought my pc wouldnt be able to have the graphics
im wondering what your pcs running bc2 at

im getting a solid 40fps at [email protected] high settings w/ full servers

specs: 5770 1gb vapor
3.0 C2d
2gb ram

i was going to buy a 2.88 QC off a friend but i guess i dont need it



btw: thompson sucks balls )L:

Last edited by SealXo (2010-03-02 17:18:55)

N00bkilla55404
Voices are calling...
+136|5107|Somewhere out in Space
Fuck man, and nothing about the massive failag.
SealXo
Member
+309|5711

N00bkilla55404 wrote:

Fuck man, and nothing about the massive failag.
wat
OmniDeath
~
+726|5819

The Thompson is underpowered but still awesome. Texture looks sweet, unlike the grand which looks terrible.
SealXo
Member
+309|5711
not awesome. its the worst weapon evar. yes looks cool though
Catbox
forgiveness
+505|5892
I got very minor lag on SP with a Q9400 OC'd to 3.2ghz...4gb ... 8800gtx... picking up a 4890 from craigslist tonight
and will see if that is better? 


Update: 4890 is much smoother than the 8800gtx...  no lag at all

Last edited by Catbox (2010-03-03 21:37:46)

Love is the answer
max
Vela Incident
+1,652|5743|NYC / Hamburg

i7 920 @ 4GHz, GTX295, 12GB, yadda yadda. 1920x1080 @ high, no AA. 60+ FPS. Still feels laggy and sluggish as fuck
once upon a midnight dreary, while i pron surfed, weak and weary, over many a strange and spurious site of ' hot  xxx galore'. While i clicked my fav'rite bookmark, suddenly there came a warning, and my heart was filled with mourning, mourning for my dear amour, " 'Tis not possible!", i muttered, " give me back my free hardcore!"..... quoth the server, 404.
SealXo
Member
+309|5711

max wrote:

i7 920 @ 4GHz, GTX295, 12GB, yadda yadda. 1920x1080 @ high, no AA. 60+ FPS. Still feels laggy and sluggish as fuck
wtf weird
dill13
Member
+67|5369

max wrote:

i7 920 @ 4GHz, GTX295, 12GB, yadda yadda. 1920x1080 @ high, no AA. 60+ FPS. Still feels laggy and sluggish as fuck
You live in Europe so im guessing its a crack they said that quad cores where rendering faster then the gpus causing lag like issues have you looked at your actual fps
max
Vela Incident
+1,652|5743|NYC / Hamburg

This is a legal, non-cracked copy, fresh from EA downloader. FPS measured by EVGA precision.

What's weird is that I never go over 25% CPU utilization (i.e. 1 core only). Doesn't frostbite support multiple cores? The GPU only gets ~75% utilization according to GPU-Z too. Earlier I had a huge memory leak. Something is clearly wrong

Updating to the newest Forceware helped a little. Maybe the drivers still aren't properly optimized for SLI. I'll try turning it off.

OC is stable. Gave it a long huge (10GB problem size) run with LinX.

/me starts tweaking around
once upon a midnight dreary, while i pron surfed, weak and weary, over many a strange and spurious site of ' hot  xxx galore'. While i clicked my fav'rite bookmark, suddenly there came a warning, and my heart was filled with mourning, mourning for my dear amour, " 'Tis not possible!", i muttered, " give me back my free hardcore!"..... quoth the server, 404.
H3RB4L ABU53
+45|5043|123 | 456 | 789 | Δ

max wrote:

i7 920 @ 4GHz, GTX295, 12GB, yadda yadda. 1920x1080 @ high, no AA. 60+ FPS. Still feels laggy and sluggish as fuck
So it's even less optimized than Crysis? IMO you need quite a bit more than 60fps to play competitively in any game
BVC
Member
+325|5871
Phenom II X4 945, 8GB RAM, Radeon 4650 - will this run BFBC2 at a playable level?
androoz
Banned
+137|4388|United States

Pubic wrote:

Phenom II X4 945, 8GB RAM, Radeon 4650 - will this run BFBC2 at a playable level?
shit load of ram and a decent quad core but your GPU is lacking.
Wallpaper
+303|5169|The pool

max wrote:

This is a legal, non-cracked copy, fresh from EA downloader. FPS measured by EVGA precision.

What's weird is that I never go over 25% CPU utilization (i.e. 1 core only). Doesn't frostbite support multiple cores? The GPU only gets ~75% utilization according to GPU-Z too. Earlier I had a huge memory leak. Something is clearly wrong

Updating to the newest Forceware helped a little. Maybe the drivers still aren't properly optimized for SLI. I'll try turning it off.

OC is stable. Gave it a long huge (10GB problem size) run with LinX.

/me starts tweaking around
Add to shortcut: +fullproc
White-Fusion
Fuck
+616|5727|Scotland
Could this run it ok do you guys think?

Intel E6850 G0 Stepping, Dual Core. Over clocked to 3.8 GHz
ATI 4870 512 mb version
EVGA 680i Motherboard
Crucial 2 gig 6400 DDR2 ram
13urnzz
Banned
+5,830|5673

White-Fusion wrote:

Could this run it ok do you guys think?

Intel E6850 G0 Stepping, Dual Core. Over clocked to 3.8 GHz
ATI 4870 512 mb version
EVGA 680i Motherboard
Crucial 2 gig 6400 DDR2 ram
http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx

an applet i found . . .
jsnipy
...
+3,275|5698|...

try changing the processor affinity to 1 core (or just 2)?

Last edited by jsnipy (2010-03-06 07:31:22)

SonderKommando
Eat, Lift, Grow, Repeat....
+564|5835|The darkside of Denver

White-Fusion wrote:

Could this run it ok do you guys think?

Intel E6850 G0 Stepping, Dual Core. Over clocked to 3.8 GHz
ATI 4870 512 mb version
EVGA 680i Motherboard
Crucial 2 gig 6400 DDR2 ram
Moar RAM if you can. But that should run.  I cant wait for my 5850 to get here!!!!
jsnipy
...
+3,275|5698|...

i can't see how people function off 2GB of ram
coke
Aye up duck!
+440|5884|England. Stoke
Runs fine on my E8400, 4850 and 2GB of ram. With settings all on highest at 1680x1050
SealXo
Member
+309|5711

jsnipy wrote:

i can't see how people function off 2GB of ram
the only thing that i notice is the load times  a tad slow but whatever
SonderKommando
Eat, Lift, Grow, Repeat....
+564|5835|The darkside of Denver

coke wrote:

Runs fine on my E8400, 4850 and 2GB of ram. With settings all on highest at 1680x1050
lies.  Fraps and pics or it didnt happen.
H3RB4L ABU53
+45|5043|123 | 456 | 789 | Δ

coke wrote:

Runs fine on my E8400, 4850 and 2GB of ram. With settings all on highest at 1680x1050
I used to think BF2 ran fine when I had an ATI x550 running at about 30fps 800x600 all low, until I got a better PC
Miggle
FUCK UBISOFT
+1,410|5917|FUCK UBISOFT

H3RB4L ABU53 wrote:

coke wrote:

Runs fine on my E8400, 4850 and 2GB of ram. With settings all on highest at 1680x1050
I used to think BF2 ran fine when I had an ATI x550 running at about 30fps 800x600 all low, until I got a better PC
lucky. I was on an x300.
https://i.imgur.com/86fodNE.png
coke
Aye up duck!
+440|5884|England. Stoke

SonderKommando wrote:

coke wrote:

Runs fine on my E8400, 4850 and 2GB of ram. With settings all on highest at 1680x1050
lies.  Fraps and pics or it didnt happen.
Well I'm still on XP so only Direct X 9 and therefore only AA 1x.
But all other settings are on high and it runs fine, will check fps in a bit, if I can get onto a server that is...

Board footer

Privacy Policy - © 2022 Jeff Minard